Grafische vormgeving

Grafische vormgeving gaat om het overbrengen van informatie in visuele vorm.
Aan hand van eisen en wensen van de opdrachtgever kunnen wij iets visueels ontwerpen en presenteren.

Het grafisch vormgeven begint eerst met het verkrijgen van alle input van de opdrachtgever. Vervolgens begint het bedenken en verbeelden van de opdracht, aansluitend gaan we over op het schetsen op papier of op de computer, waarbij diverse visuele concepten worden ontwikkeld. Dit wordt verder uitgewerkt tot een opleverbaar product.

Onder grafisch vormgeven valt het ontwerpen van een huisstijl, (denk hierbij aan logo, visitekaartje, briefpapier, etc), promotiemateriaal (flyers, posters, brochure etc).

Hieronder worden de verschillende grafische uitingen de wij leveren weergegeven.
Logo ontwerp

Alles begint met een logo. Nieuw bedrijfslogo nodig? Wij ontwerpen opvallende en frisse logo's. Logo's die uw klanten makkelijk zullen onthouden. Wij houden van simpel en duidelijk en straight to the point.

Flyers/Posters

Wij ontwerpen creatieve, aansprekende posters en flyers. Posters en flyers zijn in hoge oplagen tegen zeer scherpe tarieven te drukken.Customized QR-Code

Wij ontwerpen op maat gemaakte, gekleurde QR Codes met ingebouwde logo's. Onze QR Codes zijn nog steeds te scannen met een QR Scanner! Bekijk ons portfolio voor opgeleverde voorbeelden.

Huisstijl

In ons huisstijl pakket zit het ontwerp van een logo, briefpapier / briefhoofd, en visitekaartje. Heeft u additionele wensen?
Laat het ons weten.