Websites

Met een professioneel en toegankelijk ontwerp van uw website onderscheidt u zich en geeft u de juiste indruk aan uw bezoekers. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en ontwikkelen in samenwerking met de opdrachtgever uiteenlopende websites. Bekijk ons portfolio voor ons opgeleverde werk.

De websites die wij opleveren zijn voorzien van een Website Beheer Systemen (CMS). Met behulp van dit CMS bent u in zelf in staat om in een zeer gebruiks-vriendelijke omgeving uw eigen site bij te werken.

Een webwinkel opzetten is bij ons ook mogelijk. Beheer uw eigen webwinkel met een Website Beheer Systeem (CMS). Houd een klanten-bestand bij, stuur nieuwsbrieven etc. IDeal en andere betalingsmogelijkheden worden allemaal inbegrepen in de webwinkel.

Uw website altijd snel en bereikbaar met de domeinnaamregistratie en webhosting van Luv Design. Een belangrijke voorwaarde voor het succes van uw internetproject is dat uw website constant snel en goed bereikbaar is. Met de webhostingpakketten van Luv Design bent u verzekerd van de meest moderne servers en verbinding, waardoor de snelheid en betrouwbaarheid van uw website altijd gewaarborgd worden.